Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sukellusretki merelle

su 24.7.2022 09.0018.00

Vapaa pääsy

Seura järjestää sukellusretken merelle sukellustukialus Lentävällä Laiturilla sunnuntaina 24.7. Retki järjestetään säävarauksella, jos tarpeeksi lähtijöitä (vähintään 3 kipparin lisäksi) ilmoittautuu.

Kohteet valitaan kelin ja osallistujien sukellusluokituksen mukaan. Päivän aikana tehdään 1–2 sukellusta. Aluksella on kaasugrilli.

Koska aluksessa on rajallisesti tilaa, on mukaan syytä ottaa vain välttämättömät tarvikkeet. Suurikokoisten varustelaatikoiden tuominen alukseen on kielletty.

Retken hinta on 25 €/sukeltaja. Maksu tapahtuu aluksella (maksukortti, Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay). Maksuvälineinä käyvät kokonaan tai osittain myös Smartumin, EazyBreakin, Edenredin ja e-Passin liikuntasetelit ja sähköiset liikuntaedut. Huomaathan, että käteistä rahaa ei seura ota vastaan.

Mukaan mahtuu kipparin lisäksi 4 sukeltajaa. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Liity myös mukaan seuran venesukeltajien WhatsApp-ryhmään tällä kutsulinkillä. Ryhmässä annetaan lisäohjeita mukaan lähtijöille ja ryhmässä voi kysellä kimppakyytejä satamaan ja takaisin. Ryhmän kautta myös ilmoitetaan, mikäli retki joudutaan perumaan sääolosuhteiden takia.

Uusi ajo-ohje laituriin Suomenojan satamassa

Huomaa, että lastauspaikka on muuttunut! Satama-alueelle johtavan portin (Hylkeenpyytäjäntie 9) jälkeen ajetaan suoraan, kunnes meri tulee vastaan. Käännytään oikealle ja ajetaan Cafe Gabrielan editse laiturialueen kulmassa olevaan septilaituriin, johon veneemme tuodaan lastattavaksi. Auton voi jättää kahvilan lähellä oleville parkkipaikoille.

Sukellusretki merelle

Details

Date:
su 24.7.2022
Time:
09.00 – 18.00
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:

Organizer

Teemu Virtanen
Phone
0451450415
Email

Venue

Suomenojan satama
Hylkeenpyytäjäntie 9
Espoo, 02260 Suomi
+ Google Map
Siirry sivun alkuun