Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Laitesukelluksen peruskurssi

ti 1.3.

Vapaa
Laitesukelluksen peruskurssi 2022 Riihimäen Urheilusukeltajat

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää laitesukelluksen peruskurssin (CMAS One Star Diver) keväällä 2022. Kurssi on Sukeltajaliitto ry:n koulutusohjelman mukainen. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on vähintään 14 vuoden ikä, normaali terveys ja Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n jäsenyys

Kurssi antaa valmiudet suoranoususukellusten tekemiseen enintään 20 metrin syvyysalueella. Kurssiin voidaan yhdistää lisähintaan kuivapukukurssi. Kuivapuvun käyttö on erittäin suotavaa Suomen oloissa sukellettaessa.

Laitesukelluksen peruskurssin hinta on 395 € ja erillisen kuivapukukurssin 100 €. Hinta sisältää teoria- ja allasopetuksen, kansainvälisen CMAS-sukeltajakortin, Sukeltajaliiton e-oppimateriaalin sekä peruskurssin avovesileirin majoituksen ja ruokailut. Hinta sisältää myös sukelluslaitepaketin käytön kurssin aikana. Muita varusteita (mm. sukelluspuku ja sukellustietokone) on mahdollista vuokrata rajoitetusti seuralta.

Kurssille ilmoittaudutaan 1.3.2022 mennessä. Kurssi alkaa maaliskuun 2022 alussa ja päättyy touko-kesäkuun vaihteessa 2022. Kurssin tarkka aikataulu vahvistetaan tammikuussa 2022. Kurssin aikatauluun ja kestoon voi tulla muutoksia koronavirustilanteen vuoksi.

Kurssi sisältää vähintään 5 allasharjoituskertaa Riihimäen ja/tai Tervakosken uimahallissa, 2–3 lähiteoriakertaa sekä vähintään 5 avovesisukellusta. Avovesisukellukset tehdään valtaosin kurssin avovesileirillä Kuortaneen Kaatialassa.

Kurssin vastuukouluttajana toimii Vili Mononen (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M2-laitesukelluskouluttaja). Sitova ilmoittautuminen kurssille tapahtuu oheisella lomakkeella.

Laitesukelluksen peruskurssi

Tiedot

Päivämäärä:
ti 1.3.
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Vili Mononen
Puhelin:
040 147 5553‬
Sähköposti:

RSVP

Ilmoittautuminen peruskurssille aikuiset

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Ilmoittautuminen peruskurssille nuoret (14–17 v.)

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Send RSVP confirmation to:
Siirry sivun alkuun