Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Uimahallivuorot

Riihimäen Urheilusukeltajien jäsenet saavat käyttää seuran uimahallivuoroja ilman erillistä korvausta. Riihimäen uimahallin remontin aikana vuosina 2023–2024 on seuralla kerran viikossa 3-tuntinen vuoro Janakkalassa Tervakosken uimahallissa. Vuoro on käytössä syyskuun alusta toukokuun loppuun.

Tällä sivulla on listattu seuran varaamat hallivuorot ja niiden käyttötarkoitus. Taulukon alla on uimahallikohtaiset ohjeet sekä vuorojen turvallisuusohjeet. 

Lisätietoa hallivuoroista saat ottamalla yhteyttä seuran hallivastaavaan, sähköposti . Hallivastaavan kautta voit halutessasi liittyä mukaan seuran uimahallivuorojen WhatsApp-ryhmään, jossa keskustellaan hallivuoroista ja niillä tehtävistä harjoituksista.

Seuran vuoro Tervakosken uimahallissa

ViikonpäiväAllasaikaRadat / ToimintaHuomioitavaa
Lauantai18.00–21.00Koko allasEnsimmäinen tunti norppatoimintaan

Tervakosken uimahallin vuoron ensimmäinen tunti on varattu ensisijaisesti seuran norppatoimintaan. Mikäli tilaa on, voivat vuoroa käyttää myös muut seuran jäsenet samassa taloudessa asuvien perheenjäsentensä kanssa. 

Tervakosken uimahallivuoron vastuuhenkilö sovitaan ennen vuoron alkua seuran hallivuorojen WhatsApp-ryhmässä. Ryhmään pääsee mukaan ottamalla yhteyttä seuran hallivastaavaan,

Vuoron vastuuhenkilön tulee olla vesipelastustaitoinen (ts. hänen tulee olla suorittanut uimahallin henkilökunnan valvoma pelastusuintitesti). Vastuuhenkilö huolehtii uimahallin avainten noudosta ja palautuksesta, sekä vuoron kävijämäärien kirjaamisesta hallilla olevaan listaan.

Alle 10-vuotiaat seuran jäsenet voivat käydä seuramme allasharjoitusvuoroilla vain huoltajan (seuran aikuisjäsenen) kanssa. Ohjatussa norppatoiminnassa osallistujien lähtötasovaatimuksena on vähintään 7 vuoden ikä ja 200 metrin uintitaito.

Omatoiminen laitesukellusharjoittelu allasvuorolla edellyttää, että altaassa on vähintään kaksi kortitettua laitesukeltajaa harjoittelemassa samanaikaisesti. 12–14-vuotiaat kortitetut laitesukeltajat voivat harjoitella omatoimisesti allasvuorolla vain 18 vuotta täyttäneen laitesukeltajan kanssa. Laitesukellusvarusteiden on oltava Sukeltajaliiton Turvaohjeiden mukaiset.

Uintiin kuuluvat sukellukset (pituussukellus enintään 25 metriä, syvyyssukellus kolme esinettä 4 metrin syvyydestä yksi kerrallaan) sekä normaalia sukellusta vaativammat vapaasukellusharjoitteet on kaikissa olosuhteissa tehtävä valvotusti. Vapaasukellusharjoitteiden osalta on harjoiteltavassa ryhmässä oltava nimetty ryhmävastaava, jolla on allasvastuuhenkilön vesipelastuspätevyydet ja tuntee Sukeltajaliiton vapaasukellusta koskevat turvaohjeet ja noudattaa niitä.

Siirry sivun alkuun